SDN Consultancy & Advies

SDNstudio is dé kennis autoriteit op het gebied van ICT netwerk-infrastructuur technologie. Visie ontwikkeling, architectuur, engineering of beheer van uw netwerk, we lossen het op.  Altijd.

 

Design | Implementatie | Quickscan | POC | Assessment | Analyse

Onze Netwerk Consultants

SDNstudio is dé kennis autoriteit op het gebied van ICT netwerk-infrastructuur technologie en SD-WAN. Met een team van specialisten zijn we in staat om uw ambities op ICT netwerk gebied waar te maken. Of het nu gaat om lange termijn visie ontwikkeling, architectuur, engineering of beheer van uw netwerk, we lossen het op.  Altijd.

 

We zijn gedreven, op het fanatieke af. We vinden dan ook niets leukers dan het oplossen van complexe netwerkvraagstukken en uw ICT netwerk ambities te overtreffen. En we zijn no-nonsense. Want uiteindelijk gaat het maar om één ding: dat wij de expertise bieden waarmee onze opdrachtgevers hun businessdoelstellingen kunnen realiseren.

 

Een van de meest kritische aspecten van de kwaliteit van uw netwerk, is de architectuur en het ontwerp ervan. Doe het fout en de gevolgen kunnen zowel schadelijk als duur voor uw bedrijf zijn.

Bij het zoeken naar leveranciers moet je 100% zeker zijn van de technische expertise van het team waarmee je werkt. SDNstudio is een toonaangevende kennispartner. Onze netwerkarchitecten beschikken over het hoogste niveau van technische certificeringen voor meerdere leveranciers, waaronder Cisco, Citrix, Nuage/Nokia.